Bezpłatne szkolenie online dla restauracji

Sukces restauracji z zamówieniami online. Przykłady z rynku

O tym, że UpMenu pomaga zorganizować sprzedaż online i zwiększać ilość zamówień opowiemy na przykładach polskich restauracji. Poznaj ich historie i przekonaj się, jak restauratorzy wykorzystują funkcje systemu aby budować lojalność klientów. Zarabiaj na zamówieniach online tak, jak nasi klienci!

Prowadzący

Marta Szczakowska
Konsultant restauracji. Specjalizuje się i doradza restauracjom w tematyce marketingu online oraz wykorzystania sprzedaży przez Internet do zwiększania zysków restauracji.

Wypełnij formularz, aby otrzymać dostęp do darmowego filmu szkoleniowego.

Informujemy, iż Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Tastysoft Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi przy ul. Sienkiewicza 85/87 lok. 8 p. XI, 90-057 Łódź, KRS: 0000411725 , adres e-mail : kontakt@upmenu.com. a) Pana Pani dane przetwarzane będą w celu marketingu bezpośredniego produktów i usług oferowanych przez Administratora, na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody. b) Pani/Pana dane mogą być udostępniane odbiorcom świadczącym usługi techniczno-organizacyjne dla Administratora c) Dane Pani/Pana przechowywane są przez okres do momentu wycofania uprzednio danej zgody na ich przetwarzanie. d) Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych do innego administratora. e) W każdym czasie przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia zgody na dalsze przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych. Dyspozycję cofnięcia zgody należy przesłać drogą elektroniczną na wskazany wyżej adres e-mail, albo złożyć ją bezpośrednio w siedzibie Administratora. f) Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Organu Nadzorczego sprawującego kontrolę nad legalnością i prawidłowością przetwarzania danych osobowych. g) Pani/Pana dane nie będą przekazywane poza obszar UE ani do żadnych organizacji międzynarodowych. f) Podane przez Panią/Pana dane mogą nie będą poddane profilowaniu.