Za co klienci nie polubią Twojej restauracji

Opublikowano: 01.08.2014
Za co klienci nie polubią Twojej restauracji

Bardzo ciekawe wyniki przyniosło niedawne badanie opinii publicznej  przeprowadzone przez Natinal Reports Center w USA.
Klientom restauracji zadano pytania dotyczące najbardziej negatywnie odbieranych zdarzeń w lokalach. Zapraszamy do zapoznania się z tym rankingiem.

1) Na pierwszym miejscu niechlubnej listy – brudne sztućce na stole – aż 76% respondentów wskazało ten błąd jako najpoważniejszy

2) Brudna lub źle wyposażona toaleta - 74% 

3) Niegrzeczne lub protekcjonalne zachowanie osób obsługi to 72% 

4) Pracownicy restauracji ubrani nieadekwatnie do swej roli lub wyglądający nieporządnie – 67%

5) Niewłaściwa temperatura posiłku lub napoju – 66%

Co ciekawe goście dopiero na 5 miejscu umieścili sprawy bezpośrednio związane z samym jedzeniem, a kwestie higieny zajmują dwa miejsca. 




zdjęcie: Paul Kitchener


Polecamy


Zamów prezentację UpMenu

Informujemy, iż Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Tastysoft Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi przy ul. Sienkiewicza 85/87 lok. 8 p. XI, 90-057 Łódź, KRS: 0000411725 , adres e-mail : kontakt@upmenu.com: a) Pana/Pani dane przetwarzane będą w celu realizacji Państwa prośby o kontakt w celu pdokonania prezentacji systemu UpMenu skierowane do Administratora danych. b) Pani/Pana dane zostaną udostępnione pracownikom i osobom upoważnionym przez Administratora jedynie w celu realizacji Państwa prośby o kontakt c) Pani/Pana dane przechowywane będą do momentu zakończenia prezentacji systemu i czynnosci informacyjnych z prezentacja powiązanych d) Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych do innego administratora. e) Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Organu Nadzorczego sprawującego kontrolę nad legalnością i prawidłowością przetwarzania danych osobowych. f) Pani/Pana dane nie będą przekazywane poza obszar UE ani do żadnych organizacji międzynarodowych. g) Pani/Pana dane nie będą podlegały profilowaniu ani automatycznemu podejmowaniu decyzji.





Cześć. Mam na imię Marta.
Umów się ze mną na prezentację

Pokażę Ci jak wykorzystać UpMenu i sprzedaż online do zwiększania zysków Twojej restauracji


Komentarze

comments powered by Disqus


Cześć. Mam na imię Marta.
Umów się ze mną na prezentację

Pokażę Ci jak wykorzystać UpMenu i sprzedaż online do zwiększania zysków Twojej restauracji

Zamów prezentację

Newsletter

Bądź zawsze na bieżąco. Nie przegap niczego w swojej restauracji.

Zapisz się

E-book

Jak układać współpracę z portalami do zamawiania jedzenia?

Pobierz e-book