Bezpłatne szkolenie online dla restauracji

Jak zbudować rentowny biznes na dowozach jedzenia?

Podczas szkolenia dowiesz się, w jaki sposób rozpocząć i zorganizować dostawy w Twojej restauracji tak, aby przyniosły Ci jak największy zysk. Podpowiemy, w jaki sposób zaplanować pracę zespołu i jaka jest optymalna wielkość strefy dostaw, co pozwoli Ci na zmniejszenie generowania dodatkowych kosztów dla Twojego biznesu. Przedyskutujemy, czy ustalanie minimalnej kwoty zamówienia w dostawie i pobieranie opłaty za dowóz jest dla Ciebie opłacalne, czy też może odstraszyć Twoich klientów.

Prowadzący

Grzegorz Aksamit
Wiceprezes i dyrektor rozwoju sieci franczyzowej Stava. Codziennie pomaga restauracjom rozpocząć działalność na rynku food delivery, obniżając koszty dostaw i jednocześnie zapewniając klientom wysoki poziom jakości usługi.

Wypełnij formularz, aby otrzymać dostęp do darmowego filmu szkoleniowego.